VERBINDING TUSSEN REGULIERE EN COMPLEMENTAIRE GENEESKUNDE

Turfpoortstraat 26 Naarden | 035 - 694 38 10

  • Facebook
  • Login

Chirurgie

Ooglidcorrectie / Sterilisatie bij mannen / Schaamlipcorrectie / Kleine chirurgie

Chirurgie ooglidcorrectie medisch kwartier naarden vestingOoglidcorrectie

Behandeling van hangende oogleden.
Naarmate u ouder wordt bestaat de kans dat de huid rondom uw ogen dusdanig is verslapt dat u er hinder aan ondervindt.Wanneer uw oogleden steeds verder over uw ogen zakken en u er zelfs klachten door krijgt, zal een ooglidcorrectie uitkomst bieden. Klachten zijn naast de afhangende oogleden, een vermoeid gevoel en/of een vermoeid uiterlijk.
Ook hoofdpijnklachten of daadwerkelijk verminderd gezichtsveld komen veel voor. Medisch Kwartier Naarden-Vesting heeft zich gespecialiseerd in kleine chirurgie, zoals ooglidcorrecties. Laagdrempelig en professioneel! Laat u informeren en zie de behaalde resultaten tijdens een intakegesprek.

Tijdsduur ingreep: ± 75 min
Herstelperiode: ± 1 week
Controlemomenten: Na 1 week en 5 weken

De meeste mensen hebben na 1 week hun normale activiteiten weer opgepakt. Vijf weken later is er een laatste controle.

Chirurgie vasectomie sterilisatie mannen medisch kwartier naarden vestingVasectomie

Sterilisatie bij mannen, een eenvoudige en snelle ingreep.
De meest betrouwbare anticonceptie voor mannen is sterilisatie. Een kleine ingreep waarbij een stukje zaadleider wordt verwijderd en de uiteinden worden afgesloten. De meeste mannen kunnen sport en werk de volgende dag weer hervatten. Advies is om de eerste drie dagen rustig aan te doen. De eerste 2-3 maanden bent u nog wel vruchtbaar.

Tijdsduur ingreep: ± 45 min
Herstelperiode: ± 3 dagen
Controlemomenten: Na 1 week en inleveren sperma na 2-3 maanden

Chirurgie-schaamlipcorrectie-MKNVSchaamlipcorrectie

Behandeling van klachten bij vergrote schaamlippen.
De vorm of grootte van uw schaamlippen kan pijn of ongemak geven bij dagelijkse bezigheden als fietsen, paardrijden of vrijen. Maar ook cosmetisch kan het problemen geven. Wanneer bijvoorbeeld het dragen van een bikini of een saunabezoek een drempel wordt. Wij nemen je klacht serieus en kijken samen naar een oplossing. De meeste vrouwen kunnen hun werk na 3 dagen weer hervatten. Advies is om de eerste week rustig aan te doen.

Tijdsduur ingreep: ± 75 min
Herstelperiode: ± 1-2 weken
Controlemomenten: Na 1 week

Chirurgie kleine chirurgie medisch kwartier naarden vestingKleine chirurgie

Diagnostiek en behandeling van andere huidaandoeningen.

Klein chirurgische verrichtingen doen wij regelmatig in de huisartsenpraktijk. Naast bovenstaande ingrepen kunt u bij ons ook terecht voor de behandeling van lokale huidafwijkingen als moedervlekken, wratten, fibromen (gesteelde wratten) of niet fraai genezen littekens. Ook wigexcisies bij ingegroeide teennagels worden op de praktijk gedaan. Indien noodzakelijk of gewenst vindt er onderzoek van het weefsel plaats. Neem contact met ons op of maak een afspraak voor de tijdsduur en herstelperiode van deze ingrepen.

Download hier de folder “Chirurgie” van MKNV

Ooglidcorrectie / Sterilisatie bij mannen / Schaamlipcorrectie / Kleine chirurgie