VERBINDING TUSSEN REGULIERE EN COMPLEMENTAIRE GENEESKUNDE

Turfpoortstraat 26 Naarden | 035 - 694 38 10

  • Facebook
  • Login

Coaching en Persoonlijke Ontwikkeling

Bij het overgrote deel van de patiënten die aanklopt bij de huisarts met een klacht, ligt stress ten grondslag aan de ziekte. Stress of een hoofd vol gedachten kunnen ziekmakend zijn en manifesteren zich uiteindelijk vaak in lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, blessures, vermoeidheid, slaapproblemen of buikpijn. Vaak is de klacht slechts een symptoom van iets wat eronder ligt.

Je lijf als perfecte thermometer
Je lijf is slimmer dan je hoofd. De richtingaanwijzer die jou precies vertelt welke kant je op wil. Daar waar we met het hoofd geen “nee” zeggen, gaat ons lichaam het voor ons doen. Wat zou de klacht jou kunnen vertellen? Is er iets in jouw leven dat om aandacht vraagt zodat je jouw kwaliteit van leven kan gaan verbeteren?

Coaching en persoonlijke ontwikkeling
Arts en coach Juriaan Galavazi begeleid je om jouw fysieke of mentale klachten te gaan gebruiken als insteek om jouw kwaliteit van leven te verbeteren. En daarmee jouw klacht positief te beïnvloeden. Vaak worden de klachten aanzienlijk minder of verdwijnen ze helemaal. Maar ook als de klacht blijft, zal je in staat zijn om met jouw klacht weer controle over je leven te krijgen in plaats van dat jouw klacht je leven negatief blijft beïnvloeden.

SpreekUUR
Gedurende een uur kijken we vanuit meerdere invalshoeken naar jouw vraag. Zowel regulier als meer holistisch. Het komt regelmatig voor dat alleen dit spreekUUR al direct nieuwe inzichten geeft waarmee je verder kunt.
Kosten: € 190,-.

Meer informatie over het coachingaanbod
Juriaan Galavazi heeft een breed coachingsaanbod. Deze is te vinden op de website Dokter Juriaan: www.dokterjuriaan.nl