VERBINDING TUSSEN REGULIERE EN COMPLEMENTAIRE GENEESKUNDE

Turfpoortstraat 26 Naarden | 035 - 694 38 10

  • Facebook
  • Login

Healing

Een Healing zorgt voor een verhoging van je bewustzijn, waardoor je rust ervaart en dichter bij je ware zelf komt.  Ik gebruik mijn intuïtieve vermogen om je verder te helpen op je pad.   De Healing werkt op emotioneel, spiritueel, lichamelijk en/of mentaal niveau. De weg inslaan die bij je past geeft  vreugde en energie, ieder doet dat in zijn eigen tempo en  volgens zijn eigen karma.
Wat ervaar je tijdens een Healing?
Je neemt de energie waar in je lichaam door b.v. tintelingen, kippevel, warm worden, borrelen in buik, kou etc. Bij iedereen gebeurt wat anders; net wat nodig is.
Voorbeelden waarbij een Healing kan helpen:
– Druk hoofd
– Slaapproblemen
– Relatieproblemen
– ADHD/ADD (volwassenen en kinderen)
– Hoogsensitiviteit
– Burn out/Overspannenheid
– Niet duidbare gezondheidsklachten
– Al genoeg gesproken, maar blijft tegen dezelfde blokkades aanlopen.
Na een Healing slaap je dieper en worden slaapproblemen minder. Hoe lang dit duurt is verschillend per persoon.
Ik heb psychologie gestudeerd omdat ik altijd interesse in menselijk gedrag heb gehad, daarnaast verschillende opleidingen op spiritueel gebied gevolgd. Intuïtief heb ik altijd geweten dat er meer tussen hemel en aarde is dan dat we met onze zintuigen kunnen waarnemen. Als kind heb ik het weggedrukt omdat het niet paste bij mijn christelijke opvoeding. Tijdens mijn medium en healing opleiding heb ik veel duidelijkheid verkregen.
Voor een volledig overzicht van mijn opleidingen en ervaring verwijs ik naar mijn LinkedIn profiel. Naast Healing,  Coach en Adviseer ik  op het gebied van loopbaan en duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Contact

  • Gonnie Vastenburg
  • Consulten op afspraak
  • 06 - 83 23 03 92
  • gewoongon@hotmail.com
LogoProfile