VERBINDING TUSSEN REGULIERE EN COMPLEMENTAIRE GENEESKUNDE

Turfpoortstraat 26 Naarden | 035 - 694 38 10

  • Facebook
  • Login

Over Juriaan Galavazi

Juriaan Galavazi

Juriaan Galavazi is arts en coach. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In zijn werk helpt hij mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen door coachingsprogramma’s waarin hij mensen laat ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben.

Zijn praktijk Medisch Kwartier Naarden Vesting is volledig ingericht om uitgebreide zorg aan te bieden onder één dak. Galavazi: “De reguliere huisartsgeneeskunde is en blijft de basis van onze praktijk, maar wij bieden graag de mogelijkheid om breder naar klachten te kijken door ook diverse andere specialismen aan te bieden”

Chirurgie en echografie
Zo heeft Galavazi zich gespecialiseerd in sportgeneeskunde, echografie en chirurgie. Kleine chirurgische ingrepen zoals ooglidcorrecties of sterilisaties zijn zodoende voor patiënten laagdrempeliger. Zij krijgen de persoonlijke aandacht die ze van de huisarts gewend zijn.

Sportgeneeskunde
Het hart van Galavazi ligt bij de sport. Helaas weet hij als sportman uit eigen ervaring hoe vervelend blessures kunnen zijn. Galavazi: “Vaak ligt de oorzaak van de klacht ergens anders dan waar de pijn zit. De mens als een geheel blijven zien en korte lijnen voor aanvullend onderzoek maakt dat we veelal oplossingen vinden voor chronische blessures”.

Complementaire geneeskunde
Als Galavazi één ding de afgelopen tien jaar heeft mogen ervaren in zijn werk als huisarts is het wel dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Galavazi: “Wij helpen mensen op beide vlakken gezond te blijven. Met zorg en aandacht.” Naast de westerse geneeskunde is er bij Medisch Kwartier Naarden Vesting de mogelijkheid om gebruik te maken van complementaire geneeskunde. Galavazi: “Simpelweg omdat iedereen uniek is en recht heeft op een passende vorm van zorg. Ons doel is om mensen controle terug te geven over hun leven, lijf, gedachten en gevoelens.”

Met enige regelmaat verschijnt Juriaan Galavazi in de media om zijn vooruitstrevende visie op de zorg toe te lichten. Bekijk hier een overzicht van publicaties.

ERVARING

Huisarts en praktijkhouder bij Medisch Kwartier Naarden Vesting
Medisch Kwartier Naarden Vesting staat voor aandacht, tijd en zorg. We hebben in onze praktijk verschillende gezondheidsdisciplines samengebracht om breder naar klachten te kijken

Chirurgie
Gespecialiseerd in ooglidcorrecties, sterilisaties bij mannen, schaamlipcorrecties, diagnostiek en behandeling van zwellingen en overige huidchirurgie.

Coach
Juriaan Galavazi stelt je vragen en laat je zien hoe jouw wereld van gedachten en gevoelens werken. Door inzicht te krijgen in deze mechanismen stelt hij je in staat om zelf keuzes te maken en beslissingen te nemen. Zelf weer doelen te formuleren én te bereiken. In een richting die JIJ wilt.

Specialisme sportgeneeskunde
Ben je op zoek naar advies bij de weg naar herstel of naar een (sportieve) prestatie? Dat is de uitdaging die Juriaan Galavazi bij iedere persoon opnieuw aan wil gaan. De samenwerking met de mensen van “De Sportbank” maken een persoonlijk advies op maat mogelijk. Daarnaast geeft hij Sportmedisch advies en kun je bij hem terecht voor een blessure consult of voor aanvullend onderzoek zoals echografie en inspanningstesten.