VERBINDING TUSSEN REGULIERE EN COMPLEMENTAIRE GENEESKUNDE

Turfpoortstraat 26 Naarden | 035 - 694 38 10

  • Facebook
  • Login

Praktijk MKNV

Aandacht, tijd en zorg. Bij Medisch Kwartier Naarden Vesting kijken we net even anders naar zorg en naar patiënten. Wij beginnen altijd bij de oorzaak van uw klacht en proberen die weg te nemen. Alleen een klacht bestrijden is meestal maar een tijdelijke oplossing. Wij streven naar structurele oplossingen zodat u zich weer echt fit en gezond gaat voelen.

Hoe doen we dat?
We hebben in onze praktijk verschillende gezondheidsdisciplines samengebracht met gespecialiseerde artsen en therapeuten. Zo kunnen we u snel en gericht helpen. De specialisten en disciplines die we in huis hebben:

– Huisartsen: behandeling van reguliere klachten.
– Vitaliteit en welzijn: haptonomie, acupunctuur, diëtetiek, mindfulness
– Coaching: voor bewustwording van lichamelijke en mentale klachten
– Sportartsen: behandeling en begeleiding van sportblessures en revalidatie
– Chirurgie: kleine chirurgische ingrepen zoals ooglidcorrecties, sterilisatie

Vijf invalshoeken
We bekijken elke klacht vanuit vijf invalshoeken om ervoor te zorgen dat we niets over het hoofd zien.

1) De feiten
Aan de hand van een gesprek, lichamelijk onderzoek of directe echografie kijken we wat de beste weg naar herstel is. Dat kan een aanvullend onderzoek zijn of een directe verwijzing naar een specialist.
2) De emoties
Wat betekent de klacht voor u in uw dagelijks leven, werk en nachtrust. Maar ook voor uw omgeving. Door deze informatie kunnen we kijken wat de impact van uw klacht is op uw functioneren.
3) Voeding
Goede voeding draagt bij aan een sneller herstel. Wij kunnen u hierin adviseren.
4) Beweging
Klachten kunnen invloed hebben op uw bewegingspatroon. Omdat beweging belangrijk is voor het herstel van vrijwel alle aandoeningen, bekijken we zorgvuldig hoe we u (weer) in beweging kunnen brengen.
5) Bewustwording
Soms is het goed om juist naar de onderliggende oorzaken te kijken. Het kan zijn dat u veranderingen kunt aanbrengen in uw manier van doen en denken waardoor de klacht milder wordt of verdwijnt.

Meer informatie of patiënt worden?
Wij hebben alle expertises in huis om u zo goed mogelijk te helpen. En we nemen echt de tijd voor u. Overweegt u om patiënt te worden of bent u benieuwd naar onze denk- en werkwijze? Loop gerust eens binnen, maak een afspraak of bel voor meer informatie.