VERBINDING TUSSEN REGULIERE EN COMPLEMENTAIRE GENEESKUNDE

Turfpoortstraat 26 Naarden | 035 - 694 38 10

  • Facebook
  • Login

Sportgeneeskunde

Diagnostiek en behandeling bij klachten


Chronische blessures

Wanneer je al langere tijd last hebt van gewrichten, pezen en/of spieren dan kunnen wij kijken naar een oplossing. We zien veel mensen die al meerdere behandelingen bij fysiotherapeuten hebben ondergaan. Meerdere dokters hebben bezocht. Onze kracht ligt in onze eigen jarenlange sportervaring. Daardoor weten we dat de oorzaak van de klacht vaak heel ergens anders ligt dan waar de pijn zit. Breed blijven kijken, de mens als een geheel blijven zien, korte lijnen voor aanvullend onderzoek en overleg met collega’s. Dat maakt dat we met regelmaat oplossingen vinden voor chronische problemen.

Manuele therapie / Haptonomie en Osteopathie / Acupunctuur / De Sportbank

Twee keer per week, op maandag- en donderdagochtend houden we ook spreekuur bij “De Sportbank” in Blaricum. Een centrum met personal training en fysiotherapie waar samenwerking en kwaliteit voorop staan.

MKNV Conditiemeting sportgeneeskundeInspanningstesten en sportkeuringen
Door middel van het afnemen van een inspanningstest kan je meten hoe jouw conditie is. Tijdens de test doen we zo nodig bloedafname en meten we:
ECG, hartfilmpje
Bloeddruk
Ademgasanalyse
Trapfrequentie
Wattage, weerstand
Hierdoor kunnen we een nauwkeurige uitspraak doen over je conditie en eventuele risico’s op hart- en vaatziekten. Maar vooral kunnen we je een persoonlijk trainingsadvies geven. Iedere test wordt afgesloten met een advies op maat. Desgewenst kan er een trainingsschema opgesteld worden.

Trainingsschema’s
Juriaan Galavazi is afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding, is kaderarts bewegingsapparaat en heeft als specialisme sportgeneeskunde. Veel kennis en jarenlange (praktische) ervaring maken dat hij in staat is om je zo snel mogelijk naar het door jouw gestelde doel te brengen. Aan de hand van een gesprek en eventueel een inspanningstest kijkt hij of jouw gestelde doel reëel is. Vervolgens wordt in samenspraak met jou een schema opgesteld. Maak voor meer informatie een afspraak voor een intakegesprek bij MKNV of bij de Sportbank in Blaricum.

Beweegadvies
Voor wanneer je nog niet sport, maar wel (weer) wilt beginnen. Er wordt gekeken naar je huidige belastbaarheid en wat jouw wensen zijn. Conditieverbetering, fitheid, gewichtsafname, revalidatie na blessure, operatie of ziekte, … Na het afnemen van lichamelijk onderzoek en een inspanningstest, kijken we samen wat voor jou de beste mogelijkheden zijn.

Manuele therapie / Haptonomie en Osteopathie / Acupunctuur / De Sportbank