VERBINDING TUSSEN REGULIERE EN COMPLEMENTAIRE GENEESKUNDE

Turfpoortstraat 26 Naarden | 035 - 694 38 10

  • Facebook
  • Login

Vitaliteit en welzijn

Er zijn vormen van zorg die veel meer mogelijkheden bieden om lichaam en geest weer met elkaar in evenwicht te brengen. Gezonde voeding,  tijd leren nemen, je eigen grenzen aan te voelen, je hoofd tot rust brengen. Onrust en spanning lijken op ziekte: ze kunnen iedereen overkomen. Maar je gebrek aan rust en goede voeding is een ziekte die je zelf hebt gekozen.

We doen alles sneller, jachtiger. Om tijd te winnen. Maar winnen we ook daadwerkelijk tijd? We eten sneller, slapen minder, werken meer en langer, komen minder vaak in de buitenlucht en nemen steeds minder tijd om van het leven te genieten. Wie voortdurend haast heeft lijdt veel vaker aan rug- en hoofdpijn, verkramping in spieren of buik dan gemoedelijker tijdsgenoten.

We weten allemaal dat goede voeding goed voor ons is. Maar beseffen vaak niet hoe schadelijk slechte voeding kan zijn.
Mesologie en voedingsadvies zijn de bouwstenen voor een fit en vitaal leven. “Je bent wat je eet”.
Acupunctuur kan helpen om de energie in jouw lichaam weer te herstellen.
Haptonomie en massage leren je voelen en bewust te worden van de signalen die jouw lijf je aangeeft
Meditatie en mindfulness brengen rust in je hoofd en je lijf.

Voedingsadvies en diëtetiek / Mesologie / Acupunctuur / Massage / Haptonomie / Meditatie Mindfulness

Om een werkelijke balans te vinden tussen je hoofd en lijf, dan is individuele of groepscoaching een krachtige methode. Op het vlak van individuele coaching zijn er diverse mogelijkheden. Zie onderstaande lijst voor ons aanbod. De groepscoaching is onderverdeeld in Kracht van Vragen en Vrijheid Creëren: zie ook onder coaching.
Indien je een advies op maat wilt, maak dan eerst een afspraak bij Juriaan Galavazi.

Kracht van Vragen: coachingsprogramma / Creëer je vrijheid: coaching op lokatie / Levensvragen / Hypnotherapie / Beeldende therapie / Kindertherapie